BLOG

2020/2021 Sonbahar-Kış Trendleri̇

Kategori:

Sonbahar-Kış Trendleri̇

 

ÇİÇEK DOKUNUŞLARI

İlkbahar/Yaz sezonuyla bağ kurduğumuz çiçek desenler, 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda da aramıza katılma kararı alıyor. 5in1canpolat’ın yeni sezonda sürdürdüğü çiçekli akımına göz atalım.

 

PANÇOLAR GERİ DÖNÜYOR

Son birkaç sezondur lazer ceketler olmazsa olmaz bir akımın öncüsü. fakat bu kış pançolar da ‘ben burdayım’ diyor. 5in1canpolat’ın sizin için hazırladığı ceket kategorisine geç olmadan göz atalım.

IŞILTI KIŞIN DA SÜRÜYOR

2020-21 Sonbahar/Kış sezonu adeta şatafat dönemi. gece gündüz ayrımı yapmadan, ışıltı dozunu koruyor. Parıltılı etekler, ceketler, pantolonlar bu sezonun olmazsa olmazı. İşte 5in1canpolat’ın sundukları:

 

OMUZLAR GÜÇLENİYOR

Vatkalı omuzlar tüm gücüyle geri dönüyor. Sadece vatka değil, omuzlarda fırfırlar, gösterişler de bu sezonun trendleri arasında.

FIRFIRLAR BİZİMLE

 Özellikle gömlek ve bluzlarda beliren fırfırlar, 2020-2021 kış sezonunda da bizlerle. 5in1canpolat’ın harika modellerine bakmayı unutmayın:

 

EKOSE

Olmazsa olmaz bir trenddir ekose. Zamansız bir desen olmaya hak kazanan bu kareler, 2020-2021 sonbahar/kış modasında da yerini devretmiyor. Birlikte yeni sezon ekoselerine göz atalım:

 

SEZONU BİZİMLE KEŞFET!

Son Yazılar

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz